top of page

Axians + Nová zbrojovka

Do plánování společné akce Axians a Nové Zbrojovky jsme naskočily měsíc před akcí. Původně jsme se měly postarat jen o final touch a doladit poslední detaily. Nakonec jsme převzaly kompletní koordinaci akce a postaraly jsem se i o registraci, welcome drink, fotokoutek a chill out zónu.


S dievčatami z Memoreo sme boli spokojní. Do našeho plánovania priniesli nový vietor a mysleli na veci, ktoré nám dovtedy nenapadli. Prebrali za nás celú agendu, vyšperkovali ju do detailov a nakoniec celú akciu perfektne zorganizovali a zkoordinovali. Neviem si ten deň predstaviť bez nich. Ďakujeme.

- Nikola Mečiarová, Axians

Společnost Axians je prvním nájemníkem ZET Office - první dokončené budovy v areálu Nové Zbrojovky v Brně. Tomuto brownfieldu vtiskává novou tvář společnost CPI. Srpnová akce byla přivítáním Axians a zároveň oficiální Opening Party. A měla nabitý program - oficiální křest budovy, přestřižení pásky, prohlídky ZET Office i celého areálu, rozhovory s novináři a samozřejmě velká párty.


My jsme měly na starost koordinaci celé akce, převzali jsme kompletní komunikaci a zajištění dodavatelů a dohlídly jsme na to, že vše běželo podle plánu a na čas.



Moc děkujeme za důvěru a přejeme Axians spoustu úspěchů v novém sídle. A Nové Zbrojovce ať to hezky roste.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page